*** PRI NAS ČRNI PETEK ŠE TRAJA! ***
PREVERITE NAŠO PONUDBO IN NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI ZA POSEBEJ UGODEN NAKUP!
Za naročilo nas lahko tudi pokličete na
041  676 218   
ali nam pišete na
0
0.00 0 izdelki

V košarici ni izdelkov.


Top 5 razlogov za sončno elektrarno na vikendu!

Sončna energija je čista in obnovljiva energija, ki postaja vedno bolj priljubljena. Sončne elektrarne so odličen način za zmanjšanje stroškov elektrike, povečanje energetske neodvisnosti in zaščito okolja. Vse več ljudi se odloča za montažo sončnih elektrarn tudi na vikendih.

Vikend je oaza miru, kjer se lahko umaknemo od vsakodnevnega stresa in uživamo v trenutkih sprostitve s svojimi najbližjimi. Vendar pa lahko s pametno naložbo v sončno elektrarno to sproščujoče okolje postane še bolj prijazno do okolja in vaše denarnice.

Predstavljamo 5 glavnih razlogov, zakaj se vam splača namestiti sončno elektrarno na vikendu:

  1. Prihranek pri stroških elektrike – sončna elektrarna lahko zmanjša ali celo odpravi stroške elektrike za vikend. Sončna energija je brezplačna, zato boste prihranili veliko denarja na dolgi rok.
  2. Energetska neodvisnost – sončna elektrarna vam omogoča, da ste neodvisni od omrežja elektrike. To je še posebej pomembno, če se vaš vikend nahaja na oddaljenem območju, kjer so izpadi elektrike pogosti.
  3. Okoljska ozaveščenost – sončna elektrarna je okolju prijazen vir energije. Sončna energija ne proizvaja emisij toplogrednih plinov, zato s sončno elektrarno prispevate k varstvu okolja.
  4. Dodatna vrednost vikenda – sončna elektrarna lahko poveča vrednost vašega vikenda. Kupci so vedno bolj pripravljeni plačati več za vikend, ki ima sončno elektrarno.
  5. Preprosta montaža in vzdrževanje – naše balkonske sončne elektrarne so enostavne za montažo in vzdrževanje. Celotno elektratno lahko namestite popolnoma sami

Poleg teh 5 glavnih razlogov obstaja še veliko drugih prednosti sončnih elektrarn na vikendih.

Preberite si tudi: 5 razlogov, zakaj morate imeti sončno elektrarno na balkonu!

V kolikor se odločate za sončno elektrarno za vikend, vam predlagamo balkonsko sončno elektrarno s hranilnikom.

Hranilnik je naprava, ki shranjuje višek energije, ki jo proizvede balkonska sončna elektrarna. To pomeni, da lahko višek energije uporabite kasneje, ko sonce ne sije.

Hranilniki energije so še posebej koristni za lastnike vikendov, saj jim omogočajo, da so energetsko neodvisni tudi ponoči ali ob slabem vremenu.

Tukaj je nekaj prednosti uporabe hranilnika energije z balkonsko sončno elektrarno:

  • Večja energetska neodvisnost – hranilnik vam omogoča, da ste bolj neodvisni od omrežja elektrike;
  • Večji prihranek pri stroških elektrike – z uporabo hranilnika energije lahko shranite višek energije in jo uporabite kasneje, ko je elektrika dražja;
  • Večja zanesljivost – hranilnik energije vam lahko zagotovi vir energije v primeru izpada omrežja.

Če razmišljate o nakupu vikenda oziroma imate vikend, vam toplo priporočamo, da razmislite tudi o montaži sončne elektrarne. Sončna elektrarna je dobra investicija, ki se vam bo obrestovala na dolgi rok.

Predstavljamo zgodbo zadovoljnega uporabnika Mateja:

Matej je pred nekaj leti kupil vikend v hribih. Vikend je bil star in potreben prenove, vendar je Matej videl velik potencial v njem. Odločil se je, da bo vikend prenovil in ga naredil bolj energetsko učinkovitega.

Ena od prvih stvari, ki jih je Matej naredil, je bila montaža balkonske sončne elektrarne. Sončna elektrarna je bila dobra investicija, saj je Mateju omogočila, da je prihranil veliko denarja na stroških elektrike. Poleg tega je sončna elektrarna povečala energetsko neodvisnost vikenda.

Pravi, da je bila to ena najboljših odločitev, ki jih je sprejel. Sončna elektrarna mu omogoča, da uživa v vikendu brez skrbi glede stroškov elektrike ali izpadov elektrike.

Matej P., Ptujska Gora

Za več informacij nam pišite na info@vklopisonce.si ali nas pokličite na 041  676 218

Energen, d.o.o.
Bežigrajska cesta 2
3000 Celje
Slovenia


Tel.: 041 676 218
 
Copyright © 2023 Energen d.o.o. Vse pravice pridržane.
cartcross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram